ispanyada-vatandaslik-sureci-cover

İSPANYA VATANDAŞLIK SÜRECİ

İspanya’ya taşındığınız ve İspanyol vatandaşlığına geçmek istiyorsunuz. Bunun için oturum ile 10 yıllık dönemi tamamlamanız gerekmektedir. Bu da yaptığınız gayrimenkul yatırımınızı elinizde tutmanızı gerektirir. Zorunlu olmamakla beraber yılın en az 183 gününün İspanya’da yaşanması tavsiye edilmektedir. Bunun yanı sıra en azından temel düzeyde İspanyolca bilmek, İspanya’ya vatandaşlık başvurusunda bulunmak için gerekli olan şartlardan birisidir. İspanya, çifte vatandaşlığa izin vermemektedir.

© 2017 İspanyadahayat.com by Fu2e